L’ambaixador de l’Afganistan pateix un robatori violent a la Via Laietana de Barcelona

Un grup de joves el van encerclar prop de les deu del vespre i li van sostreure un rellotge de gamma alta

Publicitat

Un grup de joves van robar diumenge a la nit un rellotge de gamma alta a un home en un robatori amb violència a la Via Laietana de Barcelona. Els fets van passar a les 21.40 hores quan diversos joves van encerclar la víctima, la van tirar al terra i li van sostreure un rellotge d’alta gamma. Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets. La víctima és l’ambaixador de l’Afganistan a Espanya, segons ha avançat la Ser i han confirmat fonts policials.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca