Torra ret homenatge al president Puigdemont des d’Amer

El president de la Generalitat balla la sardana de l'alcalde i la dedica a Carles Puigdemont

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat des d’Amer (Selva) que li agradaria fer del país “una sardana on hi cabéssim tots”, però que la situació política que viu Catalunya “fa que faltin els presos polítics i els exiliats” i ha deixat “desenes d’encausats al Suprem, el TSJC i els jutjats simplement perquè vam decidir determinar-nos”. El president de la Generalitat ha ballat aquest divendres al poble natal de Puigdemont la sardana de l’alcalde. Una tradició que, precisament, aquest 2019 celebra el 70è aniversari de la seva recuperació. Torra, que abans del seu discurs ha estat rebut amb crits a favor de la independència, ha dedicat el ball a tots els encausats i, especialment, “a l’alcalde major de Catalunya que és Carles Puigdemont”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca