Colau titlla de “fets puntuals” els apunyalaments d’aquest estiu a Barcelona

L'alcaldessa situa els furts i els robatoris com el principal problema de seguretat a la capital catalana

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha evitat parar de crisi de seguretat i ha qualificat de ”fets puntuals” els apunyalaments i homicidis que s’han donat a la ciutat aquest estiu. Ha destacat que no són fets ”connectats” i ha demanat no generalitzar. L’alcaldessa considera que Barcelona és una ”ciutat segura” però amb ”problemes de seguretat” entre els quals destaca l’augment, els darrers dos anys, dels furts i els robatoris. Per això, ha recordat que el govern municipal demanava fa un any més efectius policials, per revertir aquesta situació, així com aposta per un canvi en la resposta judicial que ”dissuadeixi” de seguir reincidit els ”lladres professionals”.

Colau ha fet aquestes declaracions a les festes de Gràcia, en la primera aparició pública després de les vacances d’estiu i ha respost a les crítiques de JxCat. L’alcaldessa ha assegurat que ha estat ”connectada en tot moment ” amb l’equip de govern municipal els darrers dies.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca