Un mort i quatre ferits en dues baralles i dos robatoris aquesta matinada a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut a tres persones, dues de les quals amb lesions

Publicitat

Dues baralles i dos robatoris a Barcelona han provocat un mort i quatre ferits entre la nit del dijous i la matinada del divendres. Per aquests fets els Mossos d’Esquadra han detingut a tres persones, dues de les quals ferides. A dos quarts de dotze de la nit hi ha hagut un robatori violent a Ciutat Vella, en concret a Sant Pere Més Baix amb Via Laietana, amb un ferit menys greu. Amb pocs minuts de diferència hi ha hagut una baralla a Horta Guinardó que ha acabat amb dos ferits d’arma blanca, que han estat detinguts. A un quart de dues de la matinada hi ha hagut un robatori al Passeig del Born, a Ciutat Vella, en què la víctima ha patit lesions superficials i l’autor ha estat detingut. Poc abans de les tres de la matinada un home ha mort després d’una baralla a Nou Barris. Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets.

El robatori violent de dos quarts de dotze hauria estat protagonitzat per cinc joves que haurien robat un rellotge de luxe valorat en 8.000 a la víctima, a la qual després haurien apunyalat, segons ha avançat El Periódico.

L’home que ha mort en una baralla a Nou Barris de Barcelona tenia 47 anys i nacionalitat dominicana. Els fets han passat poc abans de les tres de la matinada d’aquest divendres quan dos homes s’haurien barallat per causes que es desconeixen. Com a conseqüència de la baralla un dels homes ha quedat ferit de gravetat i el SEM l’ha traslladat a un centre hospitalari de Barcelona on ha mort. Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca