Divendres 21 Febrer, 2020

El PPC sol·licita la compareixença “urgent” de Buch al Parlament pels “greus episodis de violència”

Suggereixen que el Govern demani el suport de les forces de seguretat de l'Estat espanyol si el Departament d'Interior està "desbordat"

El PPC ha sol·licitat aquest divendres la compareixença “urgent” al Parlament del conseller d’Interior, Miquel Buch, pels “greus episodis de violència” aquest estiu. El secretari general del PPC, Daniel Serrano, ha reclamat conèixer com està treballant el Departament d’Interior per evitar aquesta situació i ha suggerit que, si estan “desbordats” per la situació o per falta d’efectius per garantir la seguretat, no dubtin en demanar el suport de les forces de seguretat de l’Estat espanyol. A més, ha criticat que des de l’executiu espanyol no s’hagi ofert la seva ajuda en els darrers dies, “amb tres apunyalaments en 24 hores a Barcelona”.

Serrano creu que “els episodis de violència” es deuen a “l’abandonament” per part del Govern per a solucionar “els problemes reals” dels catalans. “Només pensen en la confrontació política i no en la convivència”, ha carregat.

El popular ha lamentat que els darrers episodis estan donant mala imatge de Barcelona i creu que “posen en perill l’arribada de nous turistes a Catalunya”.

Fes-te subscriptor

Compromís amb el periodisme sense embuts

Tot el suport econòmic que rep Revista Mirall és imprescindible per mantenir viu el projecte, ara ja pots fer-te subscriptor des de només 2€/mes

6,478FansM'agrada
1,099SeguidorsSeguir
15,731SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca