Arriben les novetats de la setmana als cinemes de Catalunya

El pànic pels taurons torna a la cartellera amb la seqüela 'A 47 metros 2: el terror emerge' i Jonás Trueba estrena 'La virgen de agosto'

Publicitat

‘Érase una vez en… Hollywood’, escrita i dirigida per Quentin Tarantino, arriba als cinemes aquesta setmana amb Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie entre el repartiment de luxe. En la seva novena pel·lícula, i segons ha assegurat Tarantino, la seva penúltima, el director transporta l’espectador a Los Ángeles de 1969 per rendir homenatge als moments finals de l’època daurada de Hollywood. També s’estrena la cinquena pel·lícula de Jonás Trueba, ‘La virgen de agosto’, el viatge íntim d’una dona que decideix quedar-se a Madrid al mes d’agost. El subgènere dels taurons torna a la cartellera amb ‘A 47 metros 2: el terror emerge’, dos anys després de la primera part de la seqüela de Johannes Roberts escrita conjuntament amb el guionista nascut a Palma de Mallorca Ernest Riera.

Tarantino emmarca el seu nou treball en un any marcat per la Guerra Freda, el moviment dels hippies, l’arribada de l’home a la lluna o la massacre perpetrada per la secta de Charles Manson en què s’hi incloïa l’assassinat de Sharon Tate, dona del director Roman Polanski, quan només li faltaven dues setmanes per donar a llum.

En aquest context, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), un actor de sèries de western vingut a menys, amb Cliff Booth (Brad Pitt), el seu millor amic i també el seu doble en les seqüències d’acció, intenten fer-se un lloc com poden a Hollywood. Una indústria que també viu vents de canvi, i on es creuaran amb Sharon Tate (Margot Robbie), una nova estrella que l’any anterior havia estat nominada al Globus d’Or. Sydney Sweeney, Dakota Fanning, Timothy Olyphant i Al Pacino completen el repartiment.

‘A 47 metros 2: el terror emerge’

Publicitat

Seqüela de la pel·lícula de terror aquàtic ‘A 47 metros’ de Johannes Roberts escrita conjuntament amb el guionista nascut a Palma de Mallorca Ernest Riera. El subgènere del món dels taurons, inaugurat amb Spielberg, continua donant minuts de cartellera al cinema, en aquest cas des de la perspectiva de sota l’aigua. Grant treballa com a investigador en una antiga ciutat maia que està submergida sota l’aigua. La filla de Grant, la Mia, amb la seva germanastra i dues amigues s’endinsen en la cova submarina on Gran està treballant. Aviat se n’adonen que no estan soles a la cova. Hi donen vida els actors John Corbett, Nia Long, Sistine Rose Stallone, Brec Bassinger, Sophie Nélisse, Corinne Foxx i Brianne Tju. ‘A 47 metros’ va ser una de les sorpreses de l’estiu del 2017 a les taquilles dels Estats Units.

‘La virgen de agosto’

Cinquè llargmetratge del cineasta Jonás Trueba (‘Los ilusos’), que firma el guió amb la protagonista de la pel·lícula, Itsaso Arana. Eva està a punt de fer 33 anys i converteix el fet de quedar-se a Madrid durant l’agost en un acte de fe. Els dies i les nits es presenten com uns moments plens d’oportunitats, es troba amb persones a les quals intenta ajudar però que també l’ajudaran a ella, potser sense saber-ho. Entre festes i revetlles, se n’adona que la vida li dona una oportunitat per començar de zero. Es tracta del viatge íntim d’una dona a la recerca de revelacions, que, com no podia ser d’una altra manera, s’estrena el 15 d’agost. Acompanyen a Arana en el viatge Vito Sanz, Joe Manjón, Isabelle Stoffel, Luis Alberto Heras i Mikele Urroz.

‘La casa de verano’

Anna se’n va amb la seva filla de vacances a una gran casa a la Costa Blava. Haurà de trobar temps per escriure el guió de la seva propera pel·lícula, amb la qual cosa haurà d’evitar a la família, amics i coneguts. Entre tot, intenta recuperar-se de la seva recent ruptura sentimental. L’argument de Valeria Bruni Tedeschi i Caroline Deruas-Garrel, amb direcció de la primera, en una comèdia dramàtica francesa protagonitzada per la mateixa Bruni Tedeschi (‘Locas de alegría’, ‘El capital humano’) acompanyada de Yolande Moreau, Noémie Lvovsky, Pierre Arditi, Valeria Golino i Laurent Stocke.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca