Cuixart reitera la petició de reunir-se amb Pedro Sánchez

Cuixart ha explicat que ja va enviar una carta a Sánchez en la qual sol·licitava una reunió sense demanar renúncies prèvies a ningú

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha reiterat la petició de reunió amb el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, en el marc de la seva ronda de trobades amb representants de la societat civil.

Publicitat

En una carta publicada en eldiario.es i recollida per Europa Press, ha afirmat: “Insisteixo que pugui conèixer de primera mà què és el que, en ple segle XXI, porta un pare de família i empresari, president de la principal entitat cultural de l’Estat, a afirmar que la seva prioritat no és sortir de la presó sinó la resolució del conflicte polític”.

Cuixart ha explicat que ja va enviar una carta a Sánchez en la qual sol·licitava una reunió sense demanar renúncies prèvies a ningú, i ha afegit: “No tingui cap dubte que, humilment però per dignitat i per responsabilitat, mantenim tant la nostra petició de reunió com la certesa que ‘ho tornarem a fer’, que continuarem exercint drets i llibertats fonamentals tantes vegades com faci falta”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes