Collboni respon a Maragall que alguns ajuntaments d’ERC apliquen polítiques semblants contra el top manta

Maragall ha criticat aquest mateix dilluns en un article a 'El Periódico' que el Govern de Colau està aplicant "el programa de seguretat de Manuel Valls"

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha respost aquest dilluns al líder municipal d’ERC, Ernest Maragall, que les polítiques per combatre el top manta que aplica el consistori també les implementen ajuntaments republicans, perquè “no hi ha alternativa a fer complir les normes”.

Publicitat

Preguntat en declaracions als mitjans al Tibidabo, ha insistit que un Govern municipal no té alternativa a aplicar les normes i, sobre si des de l’executiu d’Ada Colau han abordat l’estratègia contra el top manta amb el regidor de BCN Canvi Manuel Valls, ha replicat: “Hi ha connexions que no veig per enlloc”.

Maragall ha criticat aquest mateix dilluns en un article a ‘El Periódico’ que el Govern de Colau està aplicant “el programa de seguretat de Manuel Valls” i tracta els venedors com si fossin delinqüents en lloc d’abordar la qüestió des del punt de vista social i laboral, segons el dirigent republicà.

Collboni ha assegurat que tot el Govern municipal comparteix la línia que s’ha adoptat contra el top manta: “Fer respectar les normes a l’espai públic i donar sortida a les situacions que es puguin produir” com a conseqüència d’aquesta actuació, que són les que s’abordaran en una trobada prevista amb el col·lectiu.

Reunió amb venedors

Preguntat pels mitjans, Collboni ha afirmat que mantenen la previsió de celebrar una reunió aquesta setmana amb representants de venedors per abordar les situacions socials i d’emergència que s’hagin derivat de l’actuació contra la venda ambulant irregular: “Les conseqüències d’aquestes actuacions seran ateses”.

Tenen la intenció de convocar aquesta trobada en les properes hores o dies i mantenen la previsió de celebrar-la aquesta setmana, i ha ressaltat que en aquesta reunió volen abordar problemàtiques i situacions concretes que hagin sorgit “després que aquesta activitat hagi cessat a Barcelona”.

En ser preguntat pels mitjans si hi ha permissivitat després que tanquin els comerços –alguns venedors ofereixen els seus productes a partir d’aquesta hora–, ha insistit que l’Ajuntament no pot permetre aquesta activitat i ha de fer complir les normes a l’espai públic.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca