Collboni respon a Maragall que alguns ajuntaments d’ERC apliquen polítiques semblants contra el top manta

Maragall ha criticat aquest mateix dilluns en un article a 'El Periódico' que el Govern de Colau està aplicant "el programa de seguretat de Manuel Valls"

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha respost aquest dilluns al líder municipal d’ERC, Ernest Maragall, que les polítiques per combatre el top manta que aplica el consistori també les implementen ajuntaments republicans, perquè “no hi ha alternativa a fer complir les normes”.

Publicitat

Preguntat en declaracions als mitjans al Tibidabo, ha insistit que un Govern municipal no té alternativa a aplicar les normes i, sobre si des de l’executiu d’Ada Colau han abordat l’estratègia contra el top manta amb el regidor de BCN Canvi Manuel Valls, ha replicat: “Hi ha connexions que no veig per enlloc”.

Maragall ha criticat aquest mateix dilluns en un article a ‘El Periódico’ que el Govern de Colau està aplicant “el programa de seguretat de Manuel Valls” i tracta els venedors com si fossin delinqüents en lloc d’abordar la qüestió des del punt de vista social i laboral, segons el dirigent republicà.

Collboni ha assegurat que tot el Govern municipal comparteix la línia que s’ha adoptat contra el top manta: “Fer respectar les normes a l’espai públic i donar sortida a les situacions que es puguin produir” com a conseqüència d’aquesta actuació, que són les que s’abordaran en una trobada prevista amb el col·lectiu.

Reunió amb venedors

Preguntat pels mitjans, Collboni ha afirmat que mantenen la previsió de celebrar una reunió aquesta setmana amb representants de venedors per abordar les situacions socials i d’emergència que s’hagin derivat de l’actuació contra la venda ambulant irregular: “Les conseqüències d’aquestes actuacions seran ateses”.

Tenen la intenció de convocar aquesta trobada en les properes hores o dies i mantenen la previsió de celebrar-la aquesta setmana, i ha ressaltat que en aquesta reunió volen abordar problemàtiques i situacions concretes que hagin sorgit “després que aquesta activitat hagi cessat a Barcelona”.

En ser preguntat pels mitjans si hi ha permissivitat després que tanquin els comerços –alguns venedors ofereixen els seus productes a partir d’aquesta hora–, ha insistit que l’Ajuntament no pot permetre aquesta activitat i ha de fer complir les normes a l’espai públic.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Castellà demana no interpretar l’1-O i complir-lo

El líder de Demòcrates, Toni Castellà, ha afirmat aquest dijous que el mandat de l'1-O "no és interpretable" i ha demanat complir-lo, perquè creu...

El moment Laura Borràs

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, s'ha postulat com a candidata efectiva de JxCat. "Si la militància de Junts ho decideix, seré...

Carrizosa detecta el mateix caràcter plebiscitari del 2015 en les eleccions catalanes

El president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha assegurat que la crida a superar el 50% del vot independentista i convocar unes eleccions...

Segona onada: ni preparats i amb pitjor relació amb l’administració

El secretari general de la UGT, Pepe Álvarez, veu "evident" que els governs "no s'han preparat" per la segona onada de contagis de covid-19....

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca