Els comuns demanen la compareixença d’Aragonès aquest agost al Parlament per l’ajust pressupostari

Jéssica Albiach lamenta que no s'hauria arribat a aquesta situació amb la seva proposta de reforma fiscal o si s'haguessin aprovat els pressupostos de l'Estat

Publicitat

El grup de CatECP ha demanat al Parlament la compareixença del vicepresident del Govern, Pere Aragonès, per l’ajust pressupostari a les conselleries i una retallada del 6% a les empreses públiques ordenat pel Departament d’Economia. A la sol·licitud, registrada aquest divendres, reclamen que comparegui en la Diputació Permanent, i això s’hauria de produir abans del 16 d’agost. La presidenta del grup, Jéssica Albiach, ha afirmat que amb la seva proposta de reforma fiscal i amb l’aprovació dels pressupostos de l’Estat, els “més progressistes dels darrers anys”, ara no estarien en aquesta situació. “Cal una nova proposta valenta des de la Generalitat”, ha emplaçat, en un tuit, aquest divendres.

El grup ha criticat que Aragonès “aprofita que tothom està de vacances a l’agost per anunciar més retallades”. Detallen que volen “explicacions” per saber en què afectaran en concret les noves retallades.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca