Dimarts 28 Gener, 2020

Mauri considera que “qualsevol demòcrata hauria d’estar d’acord” amb la a frase ‘Ho tornarem a fer’

El vicepresident d'Òmnium presenta el llibre de Cuixart a Mallorca on assegura que "s'ha viscut com a pròpia" la "repressió" que ha patit Catalunya

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha assegurat aquest dijous que l’afirmació “Ho tornarem a fer” que el president de l’entitat, Jordi Cuixart, va pronunciar davant del Tribunal Suprem en el judici per l’1-O no és “cap amenaça”. “Al contrari”, diu, “qualsevol demòcrata hauria d’estar d’acord que si un dret és condemnat, tenim l’obligació com a ciutadans de tornar a exercir-lo”. Mauri ha atès els mitjans a Palma Mallorca després de presentar el llibre escrit per Cuixart des de la presó i que que porta per títol aquesta mateixa frase. El vicepresident d’Òmnium ha assegurat que l’entitat cultural ha volgut presentar-hi el llibre de Cuixart perquè les Illes Balears ha viscut com a “pròpia” la “repressió viscuda a Catalunya

En aquests dos anys d’empresonament preventiu del seu president, diu Mauri, han notat “la solidaritat intensa” del poble mallorquí. “És en aquests moments on es demostra la solidaritat”, ha dit.

El vicepresident de l’entitat ha descrit el text de Cuixart com un “al·legat a favor de la llibertat” i una crida a respondre a la sentència de l’1-O “massivament”, des de la no-violència però amb contundència.

Fes-te subscriptor

Compromís amb el periodisme sense embuts

Tot el suport econòmic que rep Revista Mirall és imprescindible per mantenir viu el projecte, ara ja pots fer-te subscriptor des de només 2€/mes

6,329FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,649SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca