L’ANC demana utilitzar les mobilitzacions a partir de la sentència per “agafar força” per a reprendre la via unilateral

Elisenda Paluzie detalla que el darrer full de ruta de l'entitat es marca com a objectiu superar el 50% dels vots independentistes per a reprendre la via unilateral i no fixa terminis

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha demanat que les mobilitzacions a partir de la sentència del Tribunal Suprem serveixin per a “agafar força” per a reprendre la via unilateral. En una entrevista a SER Catalunya, Paluzie ha assegurat que el Govern “no està preparat per una declaració d’independència” i ha suggerit agafar “l’impuls de la sentència” per fer mobilitzacions que “ajudin quan es pugui tornar a plantejar aquest embat”. També s’ha dirigit als partits polítics per dir-los que “el primer que han de fer” davant la previsible condemna dels polítics presos és recuperar la unitat i tornar-se a posar d’acord per la independència.

Publicitat

D’altra banda, la presidenta de l’ANC ha detallat que el darrer full de ruta de l’entitat, aprovat al maig, no fixa un termini per reprendre la via unilateral i reclama que, per prosseguir-hi, se superin el 50% dels vots independentistes a les eleccions catalanes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes