La CGT diu que la retallada de despesa del Govern deixarà els serveis públics “encara més ferits de mort”

El sindicat demana una rectificació immediata i crida als funcionaris a mostrar "públicament el rebuig" a l'ajustament

Publicitat

La Confederació General de Treballadors (CGT) ha criticat la decisió del Govern d’ajustar la despesa de les conselleries i de retallar un 6% el pressupost de les empreses públiques que s’ha fet pública aquesta setmana en considerar que “deixarà encara més ferits de mort” els serveis públics catalans. En un comunicat, el sindicat ha considerat que els serveis públics ja estaven “mutilats” per les “retallades” dels anteriors governs. A més, la CGT ha lamentat que s’aprofiti les vacances d’estiu per fer pública una notícia com aquesta “seguint la mateixa estratègia” de l’Executiu del PP presidit per Mariano Rajoy. El text demana a la Generalitat que “rectifiqui immediatament” i fa crida als treballadors públics a mostrar “públicament el rebuig” a la decisió del Govern.

“En cas contrari, haurà de fer front a la lluita al carrer i als centres de treball”, han promès. “Ja fa temps que tenim molt clar que cap govern defensa els interessos de la classe treballadora”, han afirmat abans de criticar especialment ERC i PSOE, “suposats partits d’esquerres”, que “actuen al dictat dels interessos del capital”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca