Echenique critica que Sánchez parli de “desconfiança” amb Podem i creu que és “l’enèsima excusa”

Creu que l'objectiu del president en funcions és el pacte amb Rivera o anar a eleccions

Publicitat

El responsable d’acció de govern i programa i exnúmero 2 de Podem, Pablo Echenique, ha replicat a les paraules del president en funcions, Pedro Sánchez, que aquest dimecres ha dit que existeix “desconfiança recíproca” amb la formació de Pablo Iglesias i ha tancat la porta a tornar a intentar el govern de coalició. A través del seu compte de Twitter, Echenique ha qüestionat que parli de desconfiança respecte un partit “que el va fer president i amb qui va pactar els pressupostos més socials de la democràcia”. Per al dirigent de Podem, doncs, es tracta de “l’enèsima excusa” perquè creu que l’objectiu de Sánchez és o pactar amb els d’Albert Rivera o repetir eleccions. “Hauria de fer els deures, treballar-se els suports i deixar de buscar excuses”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca