eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Neix el primer linx al Pirineu des de fa més d’un segle

  L'exemplar de linx europeu, un mascle que va néixer el 28 de maig al centre de recuperació d'animals MónNatura Pirineus

  El primer linx que ha nascut al Pirineu des de fa més d’un segle ha estat presentat aquest dimecres per la Fundació Catalunya La Pedrera, segons un comunicat de l’entitat.

  L’exemplar de linx europeu, un mascle que va néixer el 28 de maig al centre de recuperació d’animals MónNatura Pirineus, es troba en perfecte estat de salut i és fill de dos linxs que portaven 11 anys al centre.

  Publicitat

  El director de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya La Pedrera, Miquel Rafa, ha remarcat la importància d’aquest naixement, i ha explicat que aquest linx reforçarà l’educació ambiental que es fa al centre.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca