Neix el primer linx al Pirineu des de fa més d’un segle

L'exemplar de linx europeu, un mascle que va néixer el 28 de maig al centre de recuperació d'animals MónNatura Pirineus

Publicitat

El primer linx que ha nascut al Pirineu des de fa més d’un segle ha estat presentat aquest dimecres per la Fundació Catalunya La Pedrera, segons un comunicat de l’entitat.

L’exemplar de linx europeu, un mascle que va néixer el 28 de maig al centre de recuperació d’animals MónNatura Pirineus, es troba en perfecte estat de salut i és fill de dos linxs que portaven 11 anys al centre.

El director de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya La Pedrera, Miquel Rafa, ha remarcat la importància d’aquest naixement, i ha explicat que aquest linx reforçarà l’educació ambiental que es fa al centre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes