eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Sánchez respon a Cuixart que “el dret d’autodeterminació no existeix” i que el diàleg només pot ser “dins la Constitució”

  El candidat a renovar la presidència insisteix en formar un govern progressista "que no depengui de les forces independentistes"

  El candidat a la presidència del govern espanyol ha respost a la petició del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, per reunir-se amb l’entitat en el marc de la ronda de contactes per encarar la investidura i li ha reiterat que el diàleg “només pot ser dins de la Constitució”. Fonts de la Moncloa han assegurat just l’endemà de rebre la carta de Jordi Cuixart que el dret a l’autodeterminació –reivindicat per Cuixart a la seva missiva- “no existeix” a la Carta Magna espanyola i expliquen que només està contemplat per organismes internacionals per a casos de “països en procés de descolonització”. A la carta, el president de l’entitat els reclamava que se’ls tingués en compte en la ronda de trobades en ser “l’entitat amb més associats de l’Estat”. Les mateixes fonts també han insistit que l’aspiració de Sánchez és formar un govern progressista “que no depengui de les forces independentistes”.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca