Torra respon a la CUP que és el seu “compromís” arribar a un acord sobre el pressupost i “avançar cap a la República”

Els anticapitalistes s'han obert a negociar els comptes de l'any vinent si implica avançar nacionalment i socialment

Publicitat

El president del Govern, Quim Torra, ha celebrat aquest dilluns que la CUP s’obri a negociar el pressupost del 2020 si implica avançar nacionalment i socialment. En una piulada, Torra ha respost als cupaires que arribar a un acord sobre els comptes és el seu compromís i responsabilitat. “Som-hi”, encoratja. “La majoria independentista ens hem de posar d’acord en el pressupost i avançar cap a la República”, apunta en el tuit, que fa referència a les declaracions de la CUP, disposada a parlar dels comptes si suposa avançar nacional i socialment.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca