Moren 19 persones per l’explosió d’un cotxe al centre del Caire

La Universitat del Caire -a la qual està afiliada l'Institut Oncològic- ha negat que l'explosió s'hagués produït a l'interior del recinte o que el foc s'hagués estès al centre

Publicitat

Almenys dinou persones han mort i 30 més han resultat ferides per l’explosió d’un cotxe davant l’Institut Nacional del Càncer d’Egipte, segons ha confirmat el Ministeri de Salut egipci a primera hora d’aquest dilluns i ha recollit el diari ‘Al Misri al Yawm’.

Un cotxe que anava contra direcció al trànsit va xocar amb diversos vehicles provocant l’explosió, ha confirmat el Ministeri d’Interior en un comunicat oficial.

L’explosió també va provocar un gran incendi que ja ha estat extingit, segons els mitjans de comunicació estatals. L’explosió ha destrossat les finestres del centre mèdic, que és freqüentat per persones que cerquen tractament per a aquesta malaltia a tot Egipte, segons han informat els testimonis.

La Universitat del Caire -a la qual està afiliada l’Institut Oncològic- ha negat que l’explosió s’hagués produït a l’interior del recinte o que el foc s’hagués estès al centre. “Tots els pacients i treballadors estan bé”, han agregat.

Publicitat

La Fiscalia d’aquest país està investigant la causa d’aquest incident. Mentrestant, les autoritats del país han explicat que els ferits han estat traslladats a l’hospital per rebre l’atenció necessària.

Un portaveu del Ministeri ha posat l’accent en la necessitat d’augmentar el grau de preparació de la població per fer front a “situacions extremes”. Desenes de camions de bombers i ambulàncies s’han desplaçat fins al lloc de l’incident per atendre les víctimes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca