Barcelona demana al Congrés impulsar una comissió d’investigació dels atemptats del 17A

La proposició ha tirat endavant amb els vots a favor d'ERC, JxCat i dels comuns, i els vots en contra del PSC, BCN Canvi, Cs i PP

Publicitat

El ple de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dilluns instar el Congrés dels Diputats a impulsar una comissió d’investigació sobre els atemptats del 17 d’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils (Tarragona).

La proposició ha tirat endavant amb els vots a favor d’ERC, JxCat i dels comuns, i els vots en contra del PSC, BCN Canvi, Cs i PP, durant el ple extraordinari convocat a petició dels republicans i JxCat, després de les informacions del diari ‘Público’ que apunten a una presumpta relació entre l’imant de Ripoll i cervell dels atemptats, Abdelbaki Es Satty, i el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI).

El portaveu d’ERC, Jordi Coronas, i la portaveu de JxCat, Elsa Artadi, han argumentat que iniciar la comissió d’investigació al Congrés respon la necessitat de víctimes, familiars i ciutadania de “conèixer els fets i acabar amb les teories de la conspiració”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca