L’Auditori obre convocatòria per escollir nou gerent després de cessar Jordi Tort

La contractació es farà per quatre anys amb possibilitat de dues pròrrogues de dos anys més

Publicitat
L’Auditori ja ha obert la convocatòria del procés de selecció del nou gerent de la institució, després del cessament dilluns passat de Jordi Tort per “falta d’adequació” del seu perfil professional “a les necessitats que requereix actualment la institució”. Les bases del concurs, a provades el mateix dilluns pel president del Consorci de l’equipament, estableixen que la contractació del nou responsable serà per un període de quatre anys amb possibilitat de dues pròrrogues de dos anys més cadascuna. Les funcions descrites marquen el perfil administratiu que es vol pel càrrec, sempre “en coordinació” amb la direcció de la institució “com a òrgan responsable de portar a terme la definició estratègica del projecte”. Els candidats es poden presentar al concurs fins el 16 de setembre.
Les sol·licituds presentades seran analitzades, en una primera fase d’avaluació, per una comissió de valoració constituïda a tal efecte, que seleccionarà les propostes que passaran a una segona fase en la qual es realitzaran les corresponents entrevistes amb la comissió. Aquesta comissió estarà integrada pel director del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra, dos representants de l’Institut de Cultura de Barcelona i dos representants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La Gerència, explicita el concurs, “haurà d’exercir les seves funcions en coordinació amb la Direcció de la institució, com a òrgan responsable de portar a terme la definició estratègica del projecte, la direcció artística i dels recursos que se’n deriven i les funcions d’alta direcció, comandament i comunicació dels serveis vinculats a l’activitat i els seus diferents programes, incloent les institucions que en formen part (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Banda Municipal de Barcelona i Museu de la Música)”.

Entre les funcions descrites a les bases hi ha les de dirigir l’administració del Consorci, gestionar els recursos financers i la gestió pressupostària i comptable, contractar obres i serveis, dirigir el personal, elaborar el Pla director “incorporant els continguts artístics i la línia de programació que proposi el Consell Assessor”, o gestionar el patrimoni del Consorci i dels béns que corresponen als serveis al seu càrrec.

Mentre no es produeixi el relleu, les funcions de gerent recauen en l’actual director de L’Auditori, Robert Brufau.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes