L’Auditori obre convocatòria per escollir nou gerent després de cessar Jordi Tort

La contractació es farà per quatre anys amb possibilitat de dues pròrrogues de dos anys més

L’Auditori ja ha obert la convocatòria del procés de selecció del nou gerent de la institució, després del cessament dilluns passat de Jordi Tort per “falta d’adequació” del seu perfil professional “a les necessitats que requereix actualment la institució”. Les bases del concurs, a provades el mateix dilluns pel president del Consorci de l’equipament, estableixen que la contractació del nou responsable serà per un període de quatre anys amb possibilitat de dues pròrrogues de dos anys més cadascuna. Les funcions descrites marquen el perfil administratiu que es vol pel càrrec, sempre “en coordinació” amb la direcció de la institució “com a òrgan responsable de portar a terme la definició estratègica del projecte”. Els candidats es poden presentar al concurs fins el 16 de setembre.
Les sol·licituds presentades seran analitzades, en una primera fase d’avaluació, per una comissió de valoració constituïda a tal efecte, que seleccionarà les propostes que passaran a una segona fase en la qual es realitzaran les corresponents entrevistes amb la comissió. Aquesta comissió estarà integrada pel director del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra, dos representants de l’Institut de Cultura de Barcelona i dos representants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La Gerència, explicita el concurs, “haurà d’exercir les seves funcions en coordinació amb la Direcció de la institució, com a òrgan responsable de portar a terme la definició estratègica del projecte, la direcció artística i dels recursos que se’n deriven i les funcions d’alta direcció, comandament i comunicació dels serveis vinculats a l’activitat i els seus diferents programes, incloent les institucions que en formen part (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Banda Municipal de Barcelona i Museu de la Música)”.

Publicitat

Entre les funcions descrites a les bases hi ha les de dirigir l’administració del Consorci, gestionar els recursos financers i la gestió pressupostària i comptable, contractar obres i serveis, dirigir el personal, elaborar el Pla director “incorporant els continguts artístics i la línia de programació que proposi el Consell Assessor”, o gestionar el patrimoni del Consorci i dels béns que corresponen als serveis al seu càrrec.

Mentre no es produeixi el relleu, les funcions de gerent recauen en l’actual director de L’Auditori, Robert Brufau.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca