Jamie Cullum arriba al Festival de Cap Roig aquest divendres

L'artista presentarà en el festival empordanès els èxits de la seva carrera musical

Publicitat

El cantant i pianista Jamie Cullum arribarà al Festival Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Girona) aquest divendres amb un repertori dels seus èxits.

El compositor britànic combina el pop progressiu amb els sons tradicionals del jazz, i com a autodidacta té un enfocament particular en la seva música, marcat pel seu gust per la improvisació, així com per les melodies i ritmes com el ‘R&B’ i el ‘drum’n’bass’.

L’artista presentarà en el festival empordanès els èxits de la seva carrera musical, amb temes dels àlbums com ‘Twentysomething’ i ‘Catchin’ Tales’ que el van portar a l’èxit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca