Torrent visitarà aquest cap de setmana dos camps de refugiats grecs

El diumenge acudirà al camp de Nea Kavala, on viuen 1.500 persones, i es reunirà amb l'ONG Open Cultural Center

Publicitat

El president del Parlament, Roger Torrent, visitarà aquest cap de setmana els camps de refugiats grecs de Samos i Kavala, on es reunirà amb dues ONGs catalanes que treballen en el terreny per conèixer la seva tasca.

En un comunicat aquest dimecres, el Parlament ha explicat que Torra viatjarà aquest dissabte a l’illa de Samos (Grècia), on hi ha un camp de refugiats amb 650 persones a l’interior i més de 3.000 a l’exterior, i es reunirà amb l’ONG Humanity Wings, formada per una trentena de joves que treballen amb les persones que són a l’exterior del camp.

El diumenge acudirà al camp de Nea Kavala, on viuen 1.500 persones, i es reunirà amb l’ONG Open Cultural Center, formada per unes vint persones que compten amb un centre de dia, i després anirà a Idomeni -a la frontera amb Macedònia-, que “exemplifica les polítiques de la majoria d’estats europeus respecte a l’acolliment de refugiats”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes