El Govern aprova la dissolució del Consell Assessor per a l’impuls d’un Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent

L'òrgan presidit per Lluís Llach dóna per acabada la seva feina després d'haver entregat un informe a Torra

Publicitat

El Govern ha aprovat la dissolució del Consell Assessor per a l’impuls d’un Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent, presidit pel cantautor i exdiputat de JxSí Lluís Llach, que la setmana passada va presentar un informe al president de la Generalitat, Quim Torra. Així ho ha acordat la reunió del Consell Executiu d’aquest dijous, en entendre que, amb l’entrega de l’informe, mor la tasca per la qual es va crear l’organisme. Aquest document detalla la feina feta des de l’octubre de 2018 i explica les properes passes a seguir. El procés participatiu que fa el debat constituent culminarà l’abril de 2020, quan el Fòrum Cívic i Social presentarà les seves conclusions al Parlament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca