El Festival Grec 2019 s’enfila fins als 138.000 espectadors i consolida l’alta ocupació als espectacles a Montjuïc

Francesc Casadesús treballa en una propera edició més "íntima" amb Amèrica Llatina com a epicentre

Publicitat

El Festival Grec 2019 acomiadava dimecres, amb la doble funció d’aniversari de la companyia Parking Shakespeare al Teatre Grec, una edició que ha sumat 137.000 espectadors, comptant els espectacles convencionals i la programació ‘paral·lela’. Això és, 20.000 assistents més que l’any passat, un 75% d’assistència mitjana i el mateix 90% registrat el 2018 als espectacles del Grec Montjuïc. L’increment de púbic s’explica, en part, per les ampliacions de les funcions al Teatre Grec, del nombre total d’espectacles -11 més que en l’última edició- i la incorporació de nous espais com el Palau de la Música o el MNAC. El director, Cesc Casadesús, està satisfet però ha apuntat cap a una propera edició “més íntima” del festival on prevalgui “l’impacte emocional” i la proximitat. L’escena teatral i musical d’Amèrica Llatina serà la gran protagonista del Grec 2020.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca