Dimarts 22 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  ‘Pride! Barcelona’ presenta candidatura per acollir l’Europride 2022

  Sota el lema 'Ni un pas enrere', la candidatura apel·la per la lluita dels drets LGTBI en un moment d'auge de l'extrema dreta

  ‘Pride! Barcelona’ ha presentat aquest dilluns la candidatura per ser la ciutat que aculli el 2022 l’Europride, la celebració més gran dels drets LGTBIQ al continent, segons un comunicat de l’organització.

  L’entitat assegura que la ciutat ha estat, històricament, “pionera i innovadora en moltes àrees”, i que va ser el lloc de naixement del moviment LGTBI espanyol i l’amfitrió del primer Orgull el 1977.

  Sota el lema ‘Ni un pas enrere’, la candidatura apel·la per la lluita dels drets LGTBI en un moment d’auge de l’extrema dreta i la LGBTIQfòbia, i assegura que la celebració de l’Europride 2022 enviarà públicament un fort missatge de fermesa a tota la comunitat i a les persones LGBTQfòbiques.

  5,259FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,533SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca