‘Pride! Barcelona’ presenta candidatura per acollir l’Europride 2022

Sota el lema 'Ni un pas enrere', la candidatura apel·la per la lluita dels drets LGTBI en un moment d'auge de l'extrema dreta

Publicitat

‘Pride! Barcelona’ ha presentat aquest dilluns la candidatura per ser la ciutat que aculli el 2022 l’Europride, la celebració més gran dels drets LGTBIQ al continent, segons un comunicat de l’organització.

L’entitat assegura que la ciutat ha estat, històricament, “pionera i innovadora en moltes àrees”, i que va ser el lloc de naixement del moviment LGTBI espanyol i l’amfitrió del primer Orgull el 1977.

Sota el lema ‘Ni un pas enrere’, la candidatura apel·la per la lluita dels drets LGTBI en un moment d’auge de l’extrema dreta i la LGBTIQfòbia, i assegura que la celebració de l’Europride 2022 enviarà públicament un fort missatge de fermesa a tota la comunitat i a les persones LGBTQfòbiques.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes