La delegada del Govern a Alemanya denuncia el cas “d’espionatge” a la Fiscalia del país germànic

Marie Kapretz argumenta un “seguiment de la seva activitat privada com a ciutadana” quan no exercia el càrrec

Publicitat

La delegada del Govern a Alemanya, Marie Kapretz, ha interposat una denúncia penal a la Fiscalia General Federal del país germànic pel presumpte cas d’espionatge del ministeri d’Exteriors contra ella. Segons ha avançat Nació Digital i ha confirmat l’ACN, la denúncia posa de manifest que Kapretz no va exercir de delegada entre el novembre del 2017 i el juliol del 2018 pel 155, però tot i això en aquest període “els serveis secrets de l’Estat van fer seguiment de la seva activitat privada com a ciutadana”. Per exemple, el document presentat a la Fiscalia retreu a l’Estat un informe on s’expliquen els moviments de Kapretz el dia de la roda de premsa de l’expresident Carles Puigdemont el 7 d’abril del 2018 a Berlín, després de sortir de la presó de Neumünster.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca