Deliveroo amplia el seu servei de repartiment a les platges per arribar als vaixells mitjançant motos d’aigua

Encara que el servei de repartiment a vaixells s'estrena aquesta temporada a Espanya, en altres països Deliveroo ja té experiència en l'entrega en embarcacions

Deliveroo ha estrenat aquest estiu el seu nou servei de repartiment de menjar per arribar als vaixells a totes les poblacions costaneres de la Península i les Balears en les quals està present, segons ha informat aquest dimecres la companyia.

Publicitat

En total, les motos d’aigua dels ‘riders’ arribaran a 17 poblacions: Barcelona, València, la Corunya, Alacant, Màlaga, Palma, Almeria, Marbella, Vigo, Cartagena, Fuengirola, Badalona, Huelva, Benidorm, Castelló, Tarragona i Santander.

En aquestes localitats, segons explica la companyia, els clients podran demanar directament des del seu vaixell plats de restaurants com ara Taco Bell, Goiko Grill, Miss Sushi, Five Guys o Ginos.

Així, hauran de fer la seva comanda a través de l’aplicació de Deliveroo, indicar on es troben i un dels repartidors de l’empresa els portarà el menjar fins al vaixell. En aquest cas, les comandes es fan mitjançant motos d’aigua, una novetat en el sector d’entrega de menjar a domicili que introdueix Deliveroo per als seus clients.

Així mateix, per als clients que es quedin a terra, Deliveroo reparteix comandes de menjar a les platges de totes aquestes poblacions, un servei que va iniciar l’estiu passat.

Encara que el servei de repartiment a vaixells s’estrena aquesta temporada a Espanya, en altres països Deliveroo ja té experiència en l’entrega en embarcacions. Al Regne Unit, l’empresa reparteix comandes amb motos d’aigua des del 2017, mentre que a París i a Singapur s’han dut a terme algunes entregues a vaixells fluvials des de l’any passat.

“Deliveroo va néixer amb la missió de portar el menjar dels millors restaurants allà on siguin els nostres clients i això inclou casa seva, la seva feina o el seu lloc de vacances. Després de l’èxit que estan tenint els nostres repartiments a les platges, començar a fer entregues en vaixells era el següent pas”, assegura la directora de comunicació B2C de Deliveroo Espanya, Blanca Rodríguez.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes