Les enquestes donen la raó a Sánchez: El CIS dispara la intenció de vot del PSOE al 41,3%

Ciutadans cau fins a la quarta posició i el PP torna a ocupar la segona amb el 13,7%

El PSOE tornaria a guanyar les eleccions espanyoles amb el 41,3% dels vots emesos, segons recull el baròmetre que el Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) ha fet públic aquest dimecres. El PP torna a ocupar la segona posició amb el 13,7% dels vots, després de la caiguda de Ciutadans, que passa a la quarta posició amb el 12,3%. Unides Podem, amb En Comú Podem, acumulen el 13,1% dels vots emesos. L’enquesta es va fer de l’1 a l’11 de juliol, mentre les negociacions per la investidura de Pedro Sánchez estaven en marxa. Així, reflecteixen resultats previs a la investidura fallida per manca d’acord entre el PSOE i Unides Podem.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes