JxCat demana a Colau que intervingui en el “caos” de l’Aeroport

La formació considera que les aturades són un "greu perjudici" per a la ciutat

Publicitat

El grup municipal de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona ha reclamat aquest dimarts a l’alcaldessa, Ada Colau, que intervingui per evitar que noves vagues generin un “caos” a l’aeroport del Prat, tal com han apuntat que ha passat aquest cap de setmana amb l’aturada del personal de terra d’Iberia. Davant la convocatòria de vaga indefinida dels treballadors de seguretat a partir del 9 d’agost i l’anunci del personal de terra d’Iberia de noves convocatòries, el regidor de JxCat Jordi Martí ha assegurat que les vagues a l’aeroport són un “greu perjudici” per a la ciutat. “Demanem a l’alcaldessa i al seu govern que entomin la situació i que assumeixin la seva responsabilitat”, ha subratllat Martí.

El grup municipal de JxCat ha registrat una pregunta oral dirigida a l’alcaldessa en què reclama saber “quines mesures pensa dur a terme el govern davant la vaga anunciada per al 9 d’agost dels treballadors de seguretat de l’aeroport del Prat per tal d’ajudar a revertir els inconvenients que pugui produir la situació?”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca