El Saló Eròtic de Barcelona es renova i centrarà la seva programació en l’educació sexual

També s'introduiran espectacles de 'Slow Sex'

Publicitat

El Saló Eròtic de Barcelona 2019, que se celebrarà del 3 al 6 d’octubre, estarà marcat per una renovació dels seus continguts i la seva programació, que se centrarà en l’educació sexual i amb una òptica més feminista, inclusiva, oberta i reflexiva, segons un comunicat del festival.

El saló vol representar la societat del futur, per la qual cosa el lema d’aquesta edició és ‘Hem de parlar’, i comptarà amb una temàtica marcada per una profunda reflexió sobre el futur i la llibertat.

S’ampliarà l’oferta d’aprenentatge del festival, amb més de 100 sessions formatives guiades per sexòlegs i psicòlegs relacionades amb la sexualitat, amb temàtiques com el poliamor, els dolors menstruals, el sexe tàntric o el plaer anal.

Una altra novetat serà la presència d’experiències artístiques, com un túnel d’art immersiu, quatre sessions de microteatre o una zona d’experimentació sensorial ASMR.

Publicitat

També s’introduiran espectacles de ‘Slow Sex’, que aposten per un sexe més conscient, íntim i reflexiu, mentre que les representacions en viu oferiran una mirada més inclusiva i feminista.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca