El Festival Mas i Mas reivindica les veus femenines en el seu concert inaugural

Avui s'inaugura al Teatre Coliseum el festival d'estiu de San Miguel, amb el concert 'I'm a Soul Woman'

Publicitat

El 17è San Miguel Mas i Mas Festival obre amb un espectacle dedicat a les grans veus femenines de la història de la música afroamericana. Seguint un recorregut cronològic que va des de la dècada dels 30 fins als anys 80, I’m a Soul Woman ens permet retrobar-nos amb un seguit de cançons llegendàries que van contribuir a canviar el món des dels escenaris. Ens convida també a recuperar l’obra d’estrelles que van marcar una època, com ara Billie Holiday, Etta James, The Supremes, Barbara Lynn, Chaka Khan, Nina Simone, Tina Turner o la reina del soul Aretha Franklin.

Sota l’impuls de Curtcircuit, Nación Funk i Blackcelona, ‘I’m a Soul Woman’ uneix les millors veus femenines de Catalunya, és a dir, Koko-Jean Davis (The Excitements), Myriam Swanson (Flamingo Tours, Magnolia), Desirée Diouf (Sugar Drops) i Tonia Richardson (The Secret Investment), entre d’altres. Plegades encapçalen una orquestra irrepetible a casa nostra amb l’objectiu de recrear l’ànima més autèntica de la millor música negra de tots els temps.

El concert ‘I’m a Soul Woman’ comptarà amb la presència de: Koko Jean Davis veu, Myriam Swanson veu, Desiree Diouf veu, Tonia Richardson veu, Brigitte Emaga veu, Monique Makon veu, Noemí Sillah veu, Mila González trompeta, Rita Payés trombó, Roser Monforte saxo tenor, Lalo López guitarra i direcció musical, Manu Davobe teclats i cors, Joan Vigo baix, Gloria Maurel bateria, Yasmina Azlor cors, Alex Dee cors.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca