Colau demana a Torra més mossos

Govern i Ajuntament plantegen que agents que custodien edificis surtin a patrullar i aposten per mantenir el dispositiu contra el top manta

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dimarts al conseller d’Interior, Miquel Buch, “lleialtat institucional” en un “tema tan sensible com la seguretat”, després que Buch hagi assegurat que l’Ajuntament s’havia “relaxat” amb el top manta. “Són declaracions impròpies”, ha dit Colau, que ha respost al conseller d’Inetrior que si el consistori s’ha “relaxat”, el departament ha estat “en coma”.

Després de la reunió amb el president de la Generalitat, Quim Torra, Colau ha celebrat que es destinin 300 mossos més a Barcelona, però ha considerat que és una xifra insuficient i que calen més agents. A més, l’alcaldessa i el president han coincidit sobre la necessitat de mantenir el dispositiu policial per impedir que els manters s’instal·lin a la via pública. Amb tot, Colau ha afegit que cal modificar la llei d’estrangeria per donar alternatives laborals als manters.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca