‘Rebel’ del Cirque du Soleil supera els 100.000 espectadors a Andorra

El Govern decidirà a la tardor si renova el contracte amb la companyia canadenca

Publicitat

L’espectacle ‘Rebel’, la proposta del Cirque du Soleil per a Andorra, ha rebut més de 100.000 espectadors en les 22 representacions programades durant aquest mes de juliol, ha informat Andorra Turisme en un comunicat.

Aquesta xifra d’espectadors, juntament amb una ocupació hotelera semblant a la de l’espectacle ‘Diva’ de l’any passat, ha complert amb els objectius marcats per l’entitat i pel Ministeri de Turisme.

De totes les entrades venudes, més de la meitat s’ha tramitat en allotjaments turístics, agències de viatges i operadors turístics, i l’altra meitat s’ha adquirit a través de la pàgina web, l’oficina de turisme o a les taquilles.

Andorra Turisme ha fet un balanç positiu de la nova distribució de les graderies, amb un disseny en forma de mitja lluna, que ha millorat la visibilitat de tots els espectadors, asseguren.

Publicitat

27 artistes

‘Rebel’ és un espectacle d’acrobàcies i coreografies inspirat en les grans veus masculines de la història de la música i centrat en la temàtica de l’amor.

Ha comptat amb 27 artistes i amb la direcció artística de Lydia Bouchard, que ja va liderar ‘Diva’ l’any passat.

Continuïtat en l’aire

Ara que ‘Rebel’ ja ha abaixat el teló, Andorra Turisme treballa recopilant dades sobre pernoctació, despesa dels turistes i tornada econòmica, juntament amb la repercussió mediàtica a les xarxes socials i mitjans de comunicació, informació que es donarà a conèixer al setembre en una presentació pública per a tots els actors implicats.

A la tardor analitzarà si és viable o no seguir apostant pel Cirque du Soleil per atreure turistes el mes de juliol, i si es renovarà el contracte amb la companyia canadenca.

Després de set anys de Cirque du Soleil a Andorra, el Govern no descarta que el model ja estigui caducat i cercar noves alternatives.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca