La JEC desestima el recurs de Junqueras per poder recollir l’acta d’eurodiputat

L’àrbitre electoral ho argumenta assegurant que ha d’obeir les decisions del Suprem

Publicitat

La Junta Electoral Central (JEC) ha desestimat la petició del líder d’ERC, Oriol Junqueras, perquè adopti les mesures que consideri necessàries perquè pugui assumir l’acta d’eurodiputat que li van atorgar les urnes i que li nega el Suprem, que no el deixa assistir davant la pròpia JEC per assumir la condició de parlamentari europeu. “Aquesta Junta considera que fruit de la situació processal de l’interessat ha d’estar al que resolgui la Sala del Tribunal Suprem que l’està jutjant”, resol l’àrbitre electoral. Segons la JEC, l’administració electoral “no pot adoptar cap mesura que pugui interferir les resolucions judicials”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca