Jordi Tort ha estat cessat

El Consell Rector delega temporalment les seves funcions en el director de l’equipament, Robert Brufau

Jordi Tort ha estat cessat aquest dilluns com a gerent de L’Auditori i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), un càrrec que ocupava des del desembre de 2016. El Consell Rector del Consorci de l’equipament i l’OBC ho ha provat aquest matí en una sessió extraordinària i a proposta conjunta de les entitats consorciades, adduint a la “falta d’adequació” del seu perfil professional “a les necessitats que requereix actualment la institució”. En la mateixa reunió s’ha delegat al president del Consorci (el comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats) l’aprovació de les bases del concurs per escollir una nova gerència, que es publicaran “en els propers dies”. Fins que es produeixi el relleu, les funcions de gerent recauen en l’actual director de L’Auditori, Robert Brufau. L’Auditori ha agraït a Tort en un comunicat la “feina feta durant aquest període al capdavant de la gerència del consorci”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca