eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Boris Johnson llançarà la campanya de propaganda més gran des de la Segona Guerra Mundial

  La ministra principal d'Escòcia, Nicola Sturgeon, que precisament aquest dilluns té una trobada amb Johnson, ha descrit la imminent campanya propagandística com "una vergonyosa pèrdua de diners"

  El primer ministre britànic, Boris Johnson, llançarà la campanya de propaganda governamental més gran des de la Segona Guerra Mundial per informar la ciutadania del seu pla per treure el Regne Unit de la Unió Europea el proper 31 d’octubre, segons informa aquest dilluns ‘The Daily Telegraph’.

  Johnson ha promès que el Brexit tindrà lloc en la data prevista, hi hagi o no acord pel mig. Amb aquest compromís sobre la taula, l’exministre d’Exteriors va ser triat la setmana passada pels seus companys ‘tories’ com a nou cap de Govern en substitució de Theresa May.

  Publicitat

  El nou executiu destinarà en els propers tres mesos uns 100 milions de lliures (més de 110 milions d’euros) en una bateria d’anuncis, principal eix d’una campanya que han avançat al ‘Telegraph’ fonts del Govern. Serà una ofensiva sense precedents en les últimes dècades i comptarà amb presència a la ràdio, televisió i cartelleria exterior.

  El ministre d’Hisenda, Sajid Javid, va reconèixer en un article a ‘The Sunday Telegraph’ que el Govern llançarà “les campanyes d’informació pública més grans de la història” per preparar ciutadans i empreses per a una sortida abrupta de la UE. Les autoritats europees ja han deixat clar que no renegociaran l’actual acord.

  La ministra principal d’Escòcia, Nicola Sturgeon, que precisament aquest dilluns té una trobada amb Johnson, ha descrit la imminent campanya propagandística com “una vergonyosa pèrdua de diners”.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca