Almenys tres morts i vuit ferits per un tiroteig en un festival anual de menjar de Califòrnia

S'han registrat almenys tres morts

Publicitat

La Policia nord-americana va informar ahir que almenys tres persones han mort i vuit més han resultat ferides a causa d’un tiroteig en un festival anual de menjar de la localitat de Gilroy, a l’estat de Califòrnia, segons ha informat la cadena de televisió NBC.

El Departament de Policia de la ciutat ha assenyalat que un home es troba sota custòdia per la seva presumpta relació amb l’incident registrat durant la celebració del Festival Anual de l’All de Gilroy, que va començar fa tres dies i ha finalitzat aquest diumenge.

Els serveis d’emergències van antendre almenys una desena de persones després que es registrés l’incident, que va començar sobre les 17.30 (hora local). La Policia ha expressat la seva solidaritat amb “tota la comunitat”. “Si està cercant un ésser estimat vagi al centre de reunificació a Gavilan College, a l’estacionament B”, ha apuntat el Departament policial al seu compte de Twitter.

Una jove de 13 anys ha explicat a la cadena Sant Jose Mercury News que al principi va creure que eren focs artificials. “Després vam veure un home amb una bandana lligada en una cama perquè havia rebut un tret”, ha asseverat.

Publicitat

“Hi havia un nen petit ferit al terra. La gent estava llançant taules i tallant les tanques per poder sortir”, ha sostingut. El festival inclou menjar, música, entreteniment i competicions de cuina.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes