#DIÀLEGS i el seu compromís amb la cultura valenciana

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Després de complir-se un any de #DIÀLEGS, el canal de YouTube de la periodista Emma Tomàs ha continuat entrevistant a protagonistes rellevants de la cultura valenciana.

Un camí per al segon any que es va iniciar amb la il·lustradora Ame Soler, creadora de Tres voltes rebel . Ame és d’Almussafes i el seu èxit ha sigut gràcies a cada una de les il·lustracions que ens regala, diàriament, a les xarxes socials on, en especial, la lluita feminista està molt present en cada una d’elles.

Entre altres protagonistes arribava Pau Pikonenko, creador de Kalebarraka, el programa més desbaratat de les ones radiofòniques. I, amb part del seu equip, podem dir que vam gaudir d’un dels capítols més bojos del canal.

Els #DIÀLEGS amb el videoperiodista musical Jordi Sugranyes i el seu repàs als 30 anys en aquesta professió, anant de concert en concert.

O la youtuber valenciana Misstagless que ens visitava també per a repassar amb ella els millors moments que sempre ens deixa a les xarxes socials i, també, a la ràdio d’À Punt.

En l’àmbit musical coneixíem a fons al grup de la Safor, Nuc

https://youtu.be/yb7Par7dN2w

I, com no, els amics de Larouch no podien faltar per acabar el curs escolar. Larouch ens ha captivat amb les seues samarretes de la terreta i amb el seu art de carrer.

I, ara, l’estiu ha començat per a #DIÀLEGS fent ruta per alguns dels festivals valencians més reconeguts. Una ruta que, el pròxim mes, us regalarem a totes i tots, lectores i lectors, de la Revista Mirall del País Valencià.

- Publicitat -