Swab Barcelona 2019 presenta Swab Ephemeral

El programa està comissariat per Caterina Almirall i gaudeix de la col·laboració de les Fàbriques de Creació de Barcelona: Hangar, La Escocesa i Fabra i Coats.

Publicitat

Sota el títol STIMULUS, Ephemeral 2019 presenta una selecció d’obres instal·latives que potencien la interacció del públic amb les peces. Comissariat per Caterina Almirall i amb la col·laboració de les Fàbriques de Creació de Barcelona: Hangar, La Escocesa i Fabra i Coats.

Jessica Morini – Amalgamas, 2019

STIMULUS és quelcom que incita l’acció o l’esforç, que provoca o accelera l’acció, el sentiment, el pensament, etc. En biologia es refereix a alguna cosa que excita en un organisme l’activitat funcional i que provoca que el cos reaccioni. STIMULUS versa precisament sobre l’anàlisi de les formes de percepció i comunicació amb l’entorn. Les artistes treballen en la construcció de llenguatges i de formes de comunicació, desenvolupen estratègies comunicatives i interpretatives mitjançant els materials que manipulen (roques, metall, branques, llum, so, color, llenguatge o el propi cos), per mirar de comprendre la nostra relació amb el món a través dels sentits. Els sentits són el canal primordial de comunicació a tots els nivells, entre humans, no humans i l’entorn; i és en ells que es basa essencialment la producció artística i conceptual contemporània: comprendre que els sentits no generen veritat sinó sistemes de relació. Estimular-los, així com observar-los, manipular-los o inventar-ne nous ens permet prendre consciència d’ells i de com operen en nosaltres.

Anna Irina Russell – Estrategias para una comunicación æfectiva, 2019

En paral·lel a l’exposició de les obres a la fira, s’organitzaran visites a les Fàbriques de Creació amb el Programa de Col·leccionistes de Swab. Així, el projecte es diversifica tractant de suportar a creadors emergents: d’una banda compta amb la feina d’una comissaria que aporta una mirada acadèmica i conceptual, i d’altra amb una plataforma de visibilitat, mercat i exposició al públic com és la fira Swab.

Lluc Baños Aixalà – Ain’t no real spell if made out of words, 2019

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca