Rubí aprova dedicar una plaça a Neus Català

La voluntat, tal com ha subratllat l'escrit, és que figurin els dos cognoms de la penúltima supervivent catalana dels camps de concentració nazis i veïna de la localitat vallesana

Publicitat

El ple ordinari del mes de juliol de l’Ajuntament de Rubí, que es va celebrar aquest dijous, ha presentat el canvi de nom de la plaça Nova de Les Torres pel de la supervivent catalana del nazisme, Neus Català i Pallejà, que va morir el passat 13 d’abril.

Es tracta d’una moció que va presentar En Comú Podem i, així, segons l’acord, al setembre es convocarà la comissió de nomenclàtor, a més d’informar els veïns de la plaça sobre la intenció d’aquesta modificació, segons ha informat el consistori en un comunicat.

La voluntat, tal com ha subratllat l’escrit, és que figurin els dos cognoms de la penúltima supervivent catalana dels camps de concentració nazis i veïna de la localitat vallesana.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca