Dimarts 22 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Retiren de matinada la pancarta de suport als presos independentistes de l’Ajuntament de Tarragona

  L’acció ha estat reivindicada a través de Twitter per un col·lectiu espanyolista i l’equip de govern estudia si la torna a col·locar

  Un grup de persones ha retirat la matinada d’aquest divendres la pancarta de suport als presos independentistes que penjava del balcó de l’Ajuntament de Tarragona. La pancarta no ha estat penjada ni 24 hores, ja que es va col·locar aquest dijous al matí, després que el govern municipal donés compliment a un acord del plenari. La Guàrdia Urbana investiga els fets, que ja han estat reivindicats a Twitter pel grup espanyolista Resistencia Alta Tabarnia. Segons els primers indicis, pels volts de quarts de cinc de la matinada un grup de persones hauria arrencat la lona des del carrer amb un pal llarg amb un objecte tallant lligat a un dels extrems.
  Segons expliquen des del consistori, el mateix guàrdia nocturn de l’Ajuntament ha sentit soroll a la plaça de la Font i en treure el cap per la finestra per guaitar hauria vist un grup de persones. Ràpidament ha avisat la Guàrdia Urbana, que quan ha arribat ja no ha trobat ningú.

  Des del compte de Twitter de Resistencia Alta Tabarnia, cap a les sis del matí, han penjat un parell de fotos. Una del balcó del consistori just després de penjar-se la pancarta i una altra feta de nit en una mena de descampat en la qual nou persones sostenen la lona posada cap per avall. Ho han acompanyat amb un text escrit en castellà. “L’Ajuntament de Tarragona es desperta més neutra, per tal que tots els seus veïns se’ls sentin seu. Resistencia Alta Tabarnia retira la lona col·locada a les 11 del matí. Ni 24 hores ha durat, si us plau no tornin a prevaricar…”

  La pancarta, amb el lema ‘Llibertat presos polítics!’, es va col·locar aquest dijous i segons va explicar l’equip de govern va tenir un cost de 359 euros. Ara, estudien si la tornen a col·locar de nou.

  5,259FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,533SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca