Joan Baez visitarà Carme Forcadell a la presó de Mas d’Enric

L’acte s’inclou en l’acte commemoratiu de la mort d’Enric Prat de la Riba que se celebra cada any

Publicitat

La cantautora nord-americana Joan Baez visitarà aquest divendres l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell a la presó de Mas d’Enric, tal com ha avançat ‘El Nacional’ i ha confirmat l’ACN. Baez va actuar aquest dijous al Festival Jardins de Terramar en la seva gira de comiat ‘Fare Thee Well… Tour 2019’ i s’acomiadarà del públic català aquest dissabte amb un concert al festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), en el qual s’han exhaurit les entrades. Baez ha mostrat en diverses ocasions el seu suport als presos independentistes.

En un moment del concert d’aquest dijous a Sitges, Baez ha convidat a pujar dalt de l’escenari Mario Muñoz per a interpretar el tema ‘Als teus ulls’, la versió en català del tema original de Peter Gabriel ‘In Your Eyes’, versionada conjuntament per al mateix Peter Gabriel amb Joan Baez, Lluís Llach i Gemma Humet.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca