El ‘Sí’ a la independència perd suports segons el CEO

Els contraris d'un estat propi pugen 4,2 punts respecte l'últim baròmetre del març

Publicitat

El ‘No’ a la independència es dispara fins al 48,3% i supera el ‘Sí’, que cau 4,4 punts respecte al darrer baròmetre del març i se situa en el 44%. Així ho indiquen les dades de la segona onada del Baròmetre d’Opinió Política del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO). Segons l’històric, els contraris a un estat propi no superaven els partidaris des del juny del 2017. Segons la intenció de vot al Parlament, el 73,9% dels comuns i el 87,1% dels votants del PSC no són partidaris de la independència. Pel que fa als partits declarats independentistes, un 84,5% dels votants d’ERC la vol, un percentatge que és del 91,3% en el cas de JxCat i del 95,6% en el cas dels votants de la CUP.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca