El cremallera de Montserrat exposa l’obra de Guinovart a través d”Art a peu de ferrocarril’

Ferrocarrils ha engegat el projecte 'Art a peu de ferrocarril' per posar a la disposició dels usuaris algunes de les obres més destacades de l'art català

Publicitat

Els usuaris del cremallera de Montserrat podran gaudir a partir d’aquest divendres de la primera exposició del projecte ‘Art a peu de ferrocarril’ amb l’obra de Josep Guinovart, ha informat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) en un comunicat.

El president de FGC, Ricard Font, la presidenta de la Fundació Guinovart, Maria Guinovart, i el comissari d’exposicions del Museu de Montserrat, Bernat Puigdollers, han presentat l’obra a l’estació del Monestir de Montserrat, que romandrà exposada fins al novembre del 2019.

La peça, datada el 1993 i marcada sota “l’estil característic” del pintor, representa unes vies de tren, que simbolitzen la connectivitat entre institucions i el flux d’energies i sinergies que es desprenen.

Ferrocarrils ha engegat el projecte ‘Art a peu de ferrocarril’ per posar a la disposició dels usuaris algunes de les obres més destacades de l’art català.

Publicitat

La primera exposició ha estat de la mà d'”un dels principals” pintors de l’avantguarda plàstica catalana i espanyola de la segona meitat del segle XX, Josep Guinovart.

El projecte s’ampliarà durant els propers mesos en diferents espais de FGC per “posar en valor el viatge dels usuaris i promoure l’art i la cultura catalana fora dels llocs habituals d’exposició”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca