Eduardo Mendoza continuarà les peripècies de Rufo Batalla en una novel·la que es publicarà a la tardor

L'escriptor barceloní Eduardo Mendoza publicarà una nova novel·la el 29 d'octubre

Publicitat

L’escriptor barceloní Eduardo Mendoza publicarà una nova novel·la el 29 d’octubre, que encara no té títol, però que continuarà les peripècies del seu personatge Rufo Batalla, ha informat l’editorial Seix Barral en un comunicat aquest divendres.

Mendoza seguirà en aquesta novel·la amb la sèrie que va iniciar amb el seu projecte literari ‘El rey recibe’, en la qual analitza amb sentit de l’humor alguns moments històrics, culturals i socials del segle XX a partir de les peripècies personals del protagonista.

En aquesta nova entrega, Mendoza continua amb la relació del seu personatge amb el príncep Tadeuz María Clementij Tukuulo, “amb un pla de reconquesta d’un regne perdut que li permet entrar en un món absurd i insubstancial en el qual se sent lliure”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca