Mor el president de Tunísia, Beji Caid Essebsi, als 92 anys

Se li atribueix un paper destacat en la revolució del gessamí com a dirigent del partit laic Nidaa Tounes

Publicitat

El president de Tunísia, Beji Caid Essebsi, ha mort aquest dijous en un hospital militar de la capital tunisiana, en el qual va ingressar a última hora d’aquest dimecres, segons ha informat la Presidència en un comunicat.

Al juny, Essebsi es va passar una setmana hospitalitzat després de ser ingressat “en estat greu”. Des que va rebre l’alta médica, el passat 1 de juliol, només havia aparegut en públic dues vegades.

Essebsi va arribar al càrrec l’any 2014 i ja havia anunciat que no es presentaria a la reelecció en els comicis del proper mes de novembre pels problemes de salut que arrossegava.

Se li atribueix un paper destacat en la revolució del gessamí com a dirigent del partit laic Nidaa Tounes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca