L’ANC demana un ‘No’ a la investidura de Sánchez i reclama a ERC que no s’abstingui

L'entitat envia un missatge en favor de la "unitat estratègica al servei de la independència" i sumant-se al vot anunciat per JxCat

Publicitat

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha enviat un missatge a través de les xarxes criticant l’abstenció que ha anunciat ERC a la investidura de Pedro Sánchez. Sense esmentar els republicans, l’ANC demana “unitat d’acció estratègica al servei de l’objectiu de la independència” al Congrés, i diu que “no s’entendria que es donés suport a un govern que exerceix la repressió i nega el dret a l’autodeterminació”. “Ni vot favorable ni abstenció: No a la investidura del candidat del PSOE!”, conclou el missatge de l’Assemblea, que se suma així al vot contrari anunciat per JxCat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca