JxCat retreu a ERC les seves 14 abstencions a Sánchez “a canvi de res”

Sergi Miquel interpel·la Gabriel Rufián a Twitter després de la investidura fallida de líder del PSOE

Publicitat

El diputat de JxCat al Congrés Sergi Miquel ha retret al portaveu d’ERC a la cambra baixa, Gabriel Rufián, les 14 abstencions dels republicans a la investidura de Pedro Sánchez. Rufián ha publicat un tuit on destaca que, casualment, Sánchez ha rebut 155 vots en contra, la mateixa xifra que l’article de la Constitució que va servir per suspendre l’autonomia de Catalunya. Miquel ha respost de seguida aquest tuit: “14 abstencions a canvi de res”. La també diputada de JxCat Míriam Nogueras ha repiulat el missatge, després de la investidura fallida de Sánchez. JxCat ha votat en contra del líder del PSOE tant en la primera com en la segona volta. En canvi, ERC va votar en contra dimarts però avui s’ha abstingut argumentant que calia intentar una entesa d’última hora entre PSOE i Unides Podem.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca