Almenys set morts i 21 ferits després de múltiples explosions a Kabul

Les víctimes són treballadors del Ministeri de Mines i Petroli

Publicitat

Almenys set persones han mort i 21 més han resultat ferides després que es produís un atemptat suïcida contra un autobús a Kabul, la capital de l’Afganistan, així com múltiples explosions, segons ha informat la cadena de notícies Tolo.

El portaveu del Ministeri de l’Interior afganès ha indicat que cinc de les víctimes mortals es trobaven al vehicle, en el qual viatjaven diversos treballadors del Ministeri de Mines i Petroli.

El portaveu del Ministeri de Sanitat ha confirmat que uns minuts després que es produís la deflagració d’un explosiu a l’autobús es van registrar dues explosions més a la ciutat.

“Una d’elles va tenir lloc prop de l’autobús que va explotar i la segona a la part oriental de la localitat”, ha explicat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca