Una desena d’estacions registren més de 40 graus de temperatura dimarts, la majoria al Segrià

A Lleida-la Femosa el mercuri va arribar als 41 graus

Publicitat

Una desena d’estacions de la Xarxa d’Estacions Meteorològiques Automàtiques (XEMA) de Catalunya han registrat temperatures superiors als 40 graus aquest dimarts, moltes al Segrià, com ara les d’Alcarràs, Seròs, Vilanova de Segrià, Torres de Segre, els Alamús i Lleida-la Femosa. En aquesta última, el mercuri va arribar als 41 graus. També van superar o igualar els 40 graus les estacions de Cardona (Bages), Tremp, Sant Romà d’Abella (Pallars Jussà), Organyà (Alt Urgell) i Torroja del Priorat (Priorat). Vuit estacions més es van situar entre els 39 i els 40 graus, segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca