Nou acte de la crisi del Brexit: Theresa May passa el relleu a Boris Johnson

L'exlíder tory defensa que cal acabar el Brexit "d'una manera que funcioni per a tot el Regne Unit"

Publicitat

Theresa May ha dimitit oficialment com a primera ministra del Regne Unit i ha passat el relleu al nou líder conservador Boris Johnson. L’excap dels tories va anunciar el maig passat que deixaria el govern britànic per la seva incapacitat de forjar una majoria parlamentària que ratifiqués el seu acord del Brexit pactat amb Brussel·les. Un dia després de l’elecció de Johnson com el seu successor, May ha presentat la seva renuncia a la Reina Elisabeth II aquest dimecres. En el seu discurs de comiat a Downing Street, May ha defensat que cal acabar el Brexit “d’una manera que funcioni per a tot el Regne Unit”. “Si es fa amb èxit, el nostre país pot tenir un nou començament”, ha assegurat, desitjant sort a Johnson en aquesta tasca.

La segona primera ministra en la història del Regne Unit va arribar a Downing Street el juliol del 2016, just després del referèndum, i les negociacions pel divorci amb la Unió Europea ha centrat la seva acció de govern en els darrers tres anys.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca